De locatie aan de Philitelaan op Strijp-S in Eindhoven waar vanaf binnenkort gebouwd wordt aan de 109 meter hoge toren Niko, goed voor 330 woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
De locatie aan de Philitelaan op Strijp-S in Eindhoven waar vanaf binnenkort gebouwd wordt aan de 109 meter hoge toren Niko, goed voor 330 woningen. © Michel Theeuwen

Extra ambtelijk team Eindhoven moet zorgen voor 2500 extra nieuwbouwwoningen

EINDHOVEN - Sneller, meer woningen bouwen kan in Eindhoven, maar dan moeten alle zeilen worden bijgezet. Een team van vijf à zes nieuwe ambtenaren zou zo'n tien tot vijftien projecten moeten aanpakken om de komende jaren 2500 woningen extra te bouwen. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven