Volledig scherm
© BD / Peter van Huijkelom

Extra drukte verwacht door asfalteringsklus Leenderheide bij Eindhoven

EINDHOVEN - Het verkeer aan de zuidkant van Eindhoven moet komend weekend rekening houden met de nodige vertragingen en omleidingen als gevolg van een groot onderhoudsbeurt van het asfalt op knooppunt Leenderheide .

De werkzaamheden beginnen vrijdagavond 21 september om 21.00 uur en lopen door tot maandagochtend 24 september 6.00 uur. Bij slecht weer gaat het asfalteringswerk niet door. Doorgaand verkeer op de A2 en A67 wordt omgeleid, onder meer via de N2. Wel is de complete rotonde op Leenderheide afgesloten.  Datzelfde geldt onder meer voor de Leenderweg richting het verkeersplein. 

Vanwege de omleidingen is er in Aalst en Valkenswaard extra verkeersdrukte te verwachten op de N69, de Europalaan, Zuidelijke Randweg en de Vest. Weggebruikers moeten rekenen op een extra reistijd die kan oplopen tot een halfuur, aldus Rijkswaterstaat.  Meer info is te vinden op haar website.

  1. Spectaculaire ballonvaart voor Eindhovense Angela en haar gezin: 'De hele buurt hielp tijdens noodlanding’

    Spectacu­lai­re ballon­vaart voor Eindhoven­se Angela en haar gezin: 'De hele buurt hielp tijdens noodlan­ding’

    EINDHOVEN - Of ze enig moment in paniek is geweest? Welnee! Dit was juist een ervaring om nooit te vergeten. Angela Jegerings (40) zat samen met haar twee jonge kinderen en echtgenoot in de luchtballon die zondagavond een noodlanding moest maken op een klein voetbalveldje in Eindhoven. Tientallen buurtbewoners hielpen mee om het toestel veilig aan de grond te krijgen. ,,De kinderen vonden het helemaal geweldig.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

poll

Heeft Oranje in PSV'er Denzel Dumfries de vaste rechtsback voor de toekomst gevonden?

  • Ja (88%)
  • Nee (12%)
4175 stemmen