Langs de weg tussen Bladel en Reusel trok een man twee vrouwen van de fiets of probeerde dat. De politie trok alles uit de kast in het onderzoek en hield een verdachte aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Langs de weg tussen Bladel en Reusel trok een man twee vrouwen van de fiets of probeerde dat. De politie trok alles uit de kast in het onderzoek en hield een verdachte aan. © fotopersburo Bert Jansen/Bert Ja

Extra rechercheurs in Brabant voor verkrachtingen en aanrandingen: zedenzaken blijven maar binnenkomen

EINDHOVEN - Om te voorkomen dat de politie verzuipt in de onophoudelijke stroom aan zedenzaken, springen in Oost-Brabant opnieuw extra rechercheurs bij. Maar er moet structureel iets veranderen. ,,Want het aantal meldingen gaat niet meer afnemen.”

  1. Doorbraak: Luuk de Jong gaat voor een beperkt bedrag terug naar PSV
    PREMIUM

    Doorbraak: Luuk de Jong gaat voor een beperkt bedrag terug naar PSV

    Spits Luuk de Jong keert terug naar PSV. Er is een doorbraak bereikt in de onderhandelingen tussen de Eindhovense club en Sevilla FC, zo bevestigen inmiddels meerdere bronnen. Verwacht wordt dat hij dit weekend al aansluit bij de selectie. Inmiddels heeft hij ook de medische keuring al met een groen vinkje voltooid. De Jong meldt zich zaterdagmorgen op trainingscomplex De Herdgang van PSV waar hem een hereniging met veel PSV’ers wacht.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven