Volledig scherm
Extrema Outdoor 2015. © Jurriaan Balke

Extrema houdt indoor festival in Antwerpen: Extrema Noir

EINDHOVEN - Extrema slaat haar vleugels uit in België. Na 5 afleveringen van festival XO Belgium houdt de Eindhovense evenement-organisator op
dinsdag 10 november de eerste aflevering van Extrema Noir. Dit meldt de website
Our House.

Het indoor festival vindt plaats in Waagnatie in Antwerpen. Daags erna is een nationale feestdag in België: Wapenstilstandsdag, ter herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog.

Net als op XO richt de programmering van Extrema Noir zich op ‘de volgende generatie van topproducers en -artiesten uit de underground elektronische muziek-scene’. De line-up wordt op 26 augustus bekendgemaakt.

Festival met clubgevoel
Het nieuwe festival telt 2 zalen met een gelimiteerd aantal bezoekers. Het wordt een indoor evenement waar het clubgevoel behouden wordt, aldus Extrema.

"De laatste outdoor editie van eind mei was zo een groot succes, dat we geen jaar meer willen wachten op een nieuw evenement," aldus Ugur Akkus van Extrema België.

Creatieve productie met kwaliteitsmuziek
Het gaat bij Extrema Noir volgens hem niet om spectaculaire shows en grote headliners, maar juist om een spannende, intieme clubsetting met een zeer creatieve productie, een fantastisch geluidssyteem en de 'next generation'-artiesten. "All about quality music!"

1000 Early bird-tickets à 20 euro zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 augustus.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven