Het spandoek dat de supporters van FC Eindhoven maakten.
Volledig scherm
Het spandoek dat de supporters van FC Eindhoven maakten. © FC Eindhoven

FC Eindhoven-fans hangen spandoek op bij ziekenhuis in Geldrop: ‘Zorghelden zijn van goud’

EINDHOVEN/GELDROP - In navolging van supporters van onder meer NAC BredaPSV en FC Den Bosch heeft ook een groep fans van FC Eindhoven een spandoek gemaakt om het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken. ‘Ze staan klaar voor jong en oud, onze zorghelden zijn van goud’, valt op de creatie te lezen.

Het spandoek hangt bij het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. ,,Een mooi gebaar van onze supporters voor de helden van de zorg. Respect”, aldus de club, die woensdagochtend een foto van het spandoek deelt op sociale media. 

Supportersclub Stratum Tifosi: ,,Respect voor alle mensen in de zorg, die de strijd aangaan tegen dit verschrikkelijke virus. Alle FC Eindhoven-supporters danken en steunen jullie.”

Vanwege hun harde werk in de strijd tegen het corona-virus krijgt personeel in de zorg de afgelopen dagen van allerlei kanten veel steun.

  1. Kamervragen over ‘asperge-vluchten’ Eindhoven Airport: ‘Lijkt alsof oogje wordt dichtgeknepen’

    Kamervra­gen over ‘asperge-vluch­ten’ Eindhoven Airport: ‘Lijkt alsof oogje wordt dichtgekne­pen’

    EINDHOVEN - De minister moet vluchten op Eindhoven Airport stilleggen als die niet voldoen aan de corona-voorschriften. Dat vindt de SP die dinsdag Kamervragen indiende naar aanleiding van berichtgeving over vluchten met seizoensarbeiders die sinds vorige week arriveren op de luchthaven. De honderden arbeidsmigranten uit Oost-Europa gaan met name in Duitsland werken als aspergesteker of aardbeienplukker. Met busjes worden ze vervolgens over de grens gebracht.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven