Bjorn Berkers en Mark Snoeijen bouwen normaal constructies en decors voor festivals, maar maken nu bureaus en andere aanverwante artikelen voor thuiswerkplekken.
Volledig scherm
Bjorn Berkers en Mark Snoeijen bouwen normaal constructies en decors voor festivals, maar maken nu bureaus en andere aanverwante artikelen voor thuiswerkplekken. © René Manders/DCI Media

Festivalbouwers uit Beek en Donk en Eindhoven gooien het roer om en maken nu thuiswerkplekken

Dat de festivalzomer in rook opgaat doet pijn in de evenementenbranche, maar twee bedrijven uit Eindhoven en Beek en Donk hebben de knop omgezet: ze verkopen nu thuiswerkplekken. En dat loopt goed. ,,Iedereen voelt zich weer nuttig, we zijn lekker aan de gang”, stelt Mark Snoeijen. 

  1. PSV maakt vrienden met veel statistieken, maar het scorebord is de grote vijand en zet de club flink onder druk
    PREMIUM

    PSV maakt vrienden met veel statistie­ken, maar het scorebord is de grote vijand en zet de club flink onder druk

    PSV wilde dit seizoen op alle fronten de aanval op Ajax inzetten, maar beleeft zowel sportief als financieel een valse start. Dat de ploeg van Roger Schmidt uit de Champions League ligt, was in Eindhoven na een paar dagen grotendeels verwerkt. Er was deze zomer duidelijk progressie te zien, maar op het moment suprême kon PSV het in Europa niet afmaken. Nu dreigt heviger onweer omdat er ook nationaal niet wordt geleverd.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven