Bjorn Berkers en Mark Snoeijen bouwen normaal constructies en decors voor festivals, maar maken nu bureaus en andere aanverwante artikelen voor thuiswerkplekken.
Volledig scherm
Bjorn Berkers en Mark Snoeijen bouwen normaal constructies en decors voor festivals, maar maken nu bureaus en andere aanverwante artikelen voor thuiswerkplekken. © René Manders/DCI Media

Festivalbouwers uit Beek en Donk en Eindhoven gooien het roer om en maken nu thuiswerkplekken

Dat de festivalzomer in rook opgaat doet pijn in de evenementenbranche, maar twee bedrijven uit Eindhoven en Beek en Donk hebben de knop omgezet: ze verkopen nu thuiswerkplekken. En dat loopt goed. ,,Iedereen voelt zich weer nuttig, we zijn lekker aan de gang”, stelt Mark Snoeijen. 

 1. Hennie van der Heijden (1943-2020) was helemaal gelukkig als ze met haar hengel aan de waterkant zat
  PREMIUM
  IN HERINNERING

  Hennie van der Heijden (1943-2020) was helemaal gelukkig als ze met haar hengel aan de waterkant zat

  EINDHOVEN - Met een hengeltje langs de waterkant, of in een bootje op het water. De gezamenlijke liefde voor het vissen liep als een rode draad door het huwelijk van Hennie en Wim van der Heijden. Ze waren vismaatjes en zaten, als het maar even kon, elke vrije dag of vakantie aan het water. Hennie overleed op 31 januari 2020 in het MMC, terwijl Wim in het Catharina Ziekenhuis lag te herstellen na een operatie vanwege longkanker.
 2. Afspraken op een sigarenkistje tellen niet meer; ook vrijwillige besturen moeten juristenproof zijn
  PREMIUM

  Afspraken op een sigaren­kist­je tellen niet meer; ook vrijwilli­ge besturen moeten juristenp­roof zijn

  EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Ooit was het ‘ons kent ons’ bij de lokale voetbalclub. En bestuursafspraken pasten op de achterkant van een sigarendoosje. Maar die tijd is voorbij. Zeker als per 1 juli de nieuwe wet WBTR ingaat. Statuten moeten nu snel ‘juristenproof’ gemaakt worden om te voorkomen dat bestuursleden uit hun eigen zak moeten betalen als er iemand vandoor gaat met de kas.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven