Fietser (56) zwaargewond na aanrijding door auto in Eindhoven

videoEINDHOVEN - Op de Sint Petrus Canisiuslaan in Eindhoven is zaterdag aan het begin van de avond een fietser aangereden. Het slachtoffer, een 56-jarige man uit Eindhoven, is zwaargewond geraakt. 

De man belandde met zijn fiets op de voorkant van een auto en viel daarna op de grond. Hij is dermate zwaargewond dat er een traumahelikopter is gekomen. De trauma-arts is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis van Tilburg. 

De betrokken auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurster van het voertuig is een 23-jarige vrouw uit Eindhoven. Zij raakte niet gewond, maar was wel erg geschrokken. 

De straat werd na het ongeluk afgesloten. De politie onderzoekt nog hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. 

Volledig scherm
De auto en fiets na het ongeluk op de Petrus Canisiuslaan in Eindhoven. © Bert Jansen
Volledig scherm
De trauma-arts in Eindhoven. © Bert Jansen
  1. Huurhuizen Zuidoost-Brabant zelden gesloten na drugsvondst
    PREMIUM

    Huurhuizen Zuid­oost-Bra­bant zelden gesloten na drugs­vondst

    EINDHOVEN/HELMOND - Huurwoningen van woningcorporaties in Zuidoost-Brabant hoeven zelden op slot na het aantreffen van een hennepkwekerij of andere drugs. Dat blijkt uit cijfers van woningcorporaties Woonbedrijf en WoCom. De huurder moet wel zijn huis uit, maar het pand is meestal snel weer beschikbaar voor bewoning. Althans, in de meeste gemeenten. De burgemeesters van Geldrop en Valkenswaard ontzien woningcorporaties niet altijd en blijven in principe sluiten. Tot onvrede van Woonbedrijf, de grootste sociale verhuurder van de regio. Die vindt dat huurwoningen onnodig lang niet bewoonbaar zijn, al gaat het niet om grote aantallen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven