Fietser (75) overleden aan verwondingen na ongeluk op Floralaan Oost in Eindhoven

VideoEINDHOVEN - De 75-jarige fietser die zondagmiddag werd geschept door een motorrijder op de Floralaan Oost in Eindhoven, is afgelopen nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie. 

De fietser werd na het ongeluk in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij had onder andere hoofdletsel. Een traumahelikopter kwam ter plaatse met een specialistisch team, maar de intensieve zorg heeft niet mogen baten. 

De motorrijder zelf raakte ook zwaargewond, maar zijn toestand was volgens de politie beter dan die van de fietser. De bijrijder van de motor kwam met de schrik vrij. 

De politie vraagt of getuigen van de aanrijding contact op willen nemen. 

Volledig scherm
Drie gewonden bij ongeluk in Eindhoven. © Bert Jansen
  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
    PREMIUM

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven