De Armeense operazangeres Ruzan Mantashyan tijdens de repetities van la Nozze die Fiagaro (still uit de documentaire ‘Crazy Days’)
Volledig scherm
PREMIUM
De Armeense operazangeres Ruzan Mantashyan tijdens de repetities van la Nozze die Fiagaro (still uit de documentaire ‘Crazy Days’) © Still uit documentaire ‘Crazy Days’ van Sanne Rovers

Film van Sanne Rovers in Lab-1: ‘Als aan een reddingsboei klampten de operazangers zich vast aan hun muziek’

BREDA/EINDHOVEN - Zelden maakte de Brabantse Sanne Rovers (40) onder zulke bizarre omstandigheden een documentaire als in het najaar van 2020. Daar stond ze. Bij de repetities van een internationale opera. Onder het dreigende zwaard van een nieuwe lockdown. ‘Crazy Days’ is op zondag 21 november te zien in Lab-1 in Eindhoven. Na afloop is er een Q&A. 

  1. PSV-trainer Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’
    PREMIUM
    PERSCONFERENTIE + VIDEO

    PS­V-trai­ner Roger Schmidt is boos als tennisser John McEnroe in z'n beste dagen: ‘Een bekwame grens ziet dit toch?’

    Hij was zondag boos tijdens PSV-Ajax, trainer Roger Schmidt van PSV. Na de met 1-2 verloren editie van de topper blikte hij nog eens terug. ,,Ik ben soms emotioneel. Dat weet ik. Het is een stukje frustratie waarom me dat vandaag gebeurde. Maar kom, dit is een moeilijke en heel belangrijke wedstrijd voor ons. Ik zag al op de bank dat de bal uit was en dan zie je dat de scheidsrechter anders beslist. Dat is heel moeilijk om te accepteren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven