Charlotte van de Molengraft uit Eindhoven praat met wethouder Renate Richters
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte van de Molengraft uit Eindhoven praat met wethouder Renate Richters © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Flinke kras stadsbestuur Eindhoven na pijnlijk zorgdebat

AnalyseEINDHOVEN - Het Eindhovens stadsbestuur heeft een flinke kras opgelopen door het debat over de huishoudelijke hulp. Vooral voor zorgwethouder Renate Richters is dat pijnlijk.

De gezichten stonden strak, dinsdagavond bij de leden van de gemeenteraadsfractie van de Eindhovense PvdA. Fractievoorzitter Hafid Bouteibi verhulde aan het einde van de raadsvergadering niet dat hij buikpijn had overgehouden aan het zoveelste debat over de huishoudelijke hulp. Of beter gezegd: over de wijze waarop de Eindhovense coalitie de problemen in dit dossier de afgelopen twee jaar heeft aangepakt.

  1. Nuenense politieman die levensgevaarlijke RAF-terrorist greep, komt met echtgenote om het leven

    Nuenense politieman die levensge­vaar­lij­ke RAF-terrorist greep, komt met echtgenote om het leven

    NUENEN/EINDHOVEN - 22 september 1977. Een zwarte bladzijde uit de geschiedenis van de Nederlandse politie. De voortvluchtige en gevreesde Duitse RAF-terrorist Knut Folkerts schiet in Utrecht een rechercheur dood en verwondt een tweede agent levensgevaarlijk. Een politieman die buiten post, gaat achter de vluchtende schutter aan. Het is de Nuenense Flip Raap, lid van het Brabantse observatieteam dat bij de aanhouding assisteert.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven