De enorme Flying Pins staan sinds voorjaar 2000 in Eindhoven.
Volledig scherm
De enorme Flying Pins staan sinds voorjaar 2000 in Eindhoven.

Flying Pins op rubberen ondergrond

EINDHOVEN - Deze week zijn er hekken geplaatst om de Flying Pins aan de Kennedylaan. Reden is dat de gemeente een rubberen ondergrond maakt rondom het kunstwerk. 

 1. PSV'ers hebben ‘hard en eerlijk’ met elkaar gesproken na Friese zeperd: ‘De kop nu goed zetten en een mooie wedstrijd spelen’
  PREMIUM
  met video

  PSV'ers hebben ‘hard en eerlijk’ met elkaar gesproken na Friese zeperd: ‘De kop nu goed zetten en een mooie wedstrijd spelen’

  Na het echec tegen Cambuur van afgelopen weekend is er bij PSV volop geëvalueerd. Trainer Ruud van Nistelrooij gaf woensdagavond in Zwitserland aan dat dit in zijn ogen hard en eerlijk is gebeurd. Hij vertrouwt erop dat zijn ploeg donderdag tegen FC Zürich een stuk beter voor de dag komt dan zaterdag in Leeuwarden, waar een 3-0 nederlaag werd geslikt.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven