De nieuwbouwplannen van Fontys Hogeschool op de campus Rachelsmolen in Eindhoven: drie gebouwen aan een groen park met plein en tribune. Rechts het gebouw met gezamenlijke voorzieningen, zoals de horeca, links het pand voor onder andere praktijkonderwijs en middenachter de thuisbasis van diverse opleidingen. De gebouwen zijn ontworpen door Barcode Architects, het groen door OKRA Landschapsarchitecten.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwbouwplannen van Fontys Hogeschool op de campus Rachelsmolen in Eindhoven: drie gebouwen aan een groen park met plein en tribune. Rechts het gebouw met gezamenlijke voorzieningen, zoals de horeca, links het pand voor onder andere praktijkonderwijs en middenachter de thuisbasis van diverse opleidingen. De gebouwen zijn ontworpen door Barcode Architects, het groen door OKRA Landschapsarchitecten. © Barcode Architects/OKRA/Fontys

Fontys Hogeschool gooit de campus open voor Eindhoven

EINDHOVEN - Fontys Hogeschool gooit de campus aan de Rachelsmolen in Eindhoven open voor de stad. De hekken verdwijnen, er komt een horecavoorziening aan een groen park, en Eindhovenaren kunnen straks bij opleidingen als fysiotherapie en podotherapie terecht met een onwillige spier of een voetprobleem. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven