Volledig scherm
PREMIUM
Amb8telijk Acht foodtruckfestival © K Arinrosendaal

Foodtruckfestival Amb8telijk Acht in Eindhoven met dorpskarakter

EINDHOVEN - Een sfeervol aangekleed dorpsplein, heerlijk eten en drinken en veel muziek, de ingrediënten van de tweede editie van het foodtruckfestival Amb8telijk Acht met dit jaar meer foodtrucks en meer diversiteit.

,,De truffel risotto bitterballen met Parmezaan zijn overheerlijk”, zegt Willemijn Smit uit Acht. ,,En van de Hemelse Hazelnoot ga je echt zweven, zo lekker is cappuccino met siroop, slagroom, afgetopt met chocolade. Vorig jaar kon ik niet komen, maar dit jaar wilde ik wel even meemaken wat er hier in Acht gebeurt.” Jos Heijnen uit Woensel is er met zijn gezin en familie. Het biertje smaakt goed en hij gaat zo voor de barbecue om ideeën op te doen voor zijn hobby thuis.

  1. De zomeraankopen bij PSV hebben momenteel het rendement van een spaarrekening
    PREMIUM

    De zomeraanko­pen bij PSV hebben momenteel het rendement van een spaarreke­ning

    Na een peperduur trainingskamp in Qatar is PSV terug bij af. Het is waarschijnlijk een volstrekt nutteloze investering geweest in een karakterarme en aangeslagen spelersgroep, die vol twijfelgevallen zit. Een aantal spelers van dit PSV is gekocht voor prijzen waar een paard de hik van krijgt en rendeert als een spaarrekening van de Nederlandse grootbanken. Daarop wordt geld in ieder geval niet minder waard en de nieuwe PSV'ers zien hun transferwaarde na een enorm slechte fase misschien wel kelderen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven