Volledig scherm
PREMIUM
Aiju Deng (directielid), Paul Seijben (bedrijfsleider) en Alex Deng (keuken-management) van Dadawan in Eindhoven. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Fusionrestaurant Dadawan in Eindhoven stunt bij opening met gratis eten

EINDHOVEN - Na een langdurige verbouwing wordt restaurant Dadawan in de Heuvel op woensdag 20 februari geopend. "We willen heel Eindhoven laten zien dat we er eindelijk zijn", zegt bedrijfsleider Paul Seijben. "Tussen 16.00 en 20.00 uur kunnen mensen gratis proeven van onze gerechten.”

Het is een opmerkelijke openingsstunt. "Wij presenteren vijf belangrijke gerechten van onze kaart. Daar kan het publiek gratis kennis mee maken. Tuurlijk, dat kost wat, maar dan heb je wel een unieke opening van Dadawan!"

  1. Wereldboom in ’t Wasven: Hart van hout voor Gevlekte Zuiderling
    PREMIUM

    Wereldboom in ’t Wasven: Hart van hout voor Gevlekte Zuiderling

    Gisteren kwamen in ’t Wasven natuur en cultuur samen tijdens Fête de la Nature: Alfred van Kempen, bestuursvoorzitter Groendomein Wasven en Sandra van Gerwen, projectleider CKE hadden voor de tweede maal de handen ineen geslagen om dit festival te organiseren. Het thema dit jaar was bomen, en niet zonder reden: precies tien jaar geleden werd een majestueuze plataan in ’t Wasven als eerste Wereldboom in Nederland ingewijd. De boom, met de naam de Gevlekte Zuiderling, is rond 1760 geplant.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven