Volledig scherm
© ANP

Gamedienst Utomik uit Eindhoven officieel van start

EINDHOVEN - Gamedienst Utomik uit Eindhoven is vrijdag officieel gestart. Utomik is te vergelijken met Netflix en Videoland, maar dan voor games.

Het bedrijf schrijft op de eigen website dat ze een lange weg hebben afgelegd. In 2014 waren ze al begonnen, maar nu is de gamedienst voor iedereen beschikbaar. Utomic heeft meer dan 750 games toegevoegd. Een abonnement zal 6,99 dollar per maand kosten. Gebruikers die al sinds de test lid zijn kunnen voor een verlaagde prijs  hun abonnement behouden. Het is ook mogelijk om Utomik veertien dagen lang gratis te proberen. 

Utomik werkt samen met verschillende uitgevers waaronder Disney, Epic Games, Sega en Warner Bros. Ze beschikken over verschillende spellen als de Batman: Arkham-serie en de Saints Row-serie. Het aantal games zal na verloop van tijd steeds verder uitgebreid worden. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoon van overleden scooterrijdster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    Zoon van overleden scooter­rijd­ster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    EINDHOVEN - De politie heeft in het opsporingsprogramma Bureau Brabant camerabeelden vrijgegeven van de auto die doorreed na een aanrijding op zondag 15 september met een scooterrijdster (66) op de Elzentlaan in Eindhoven. De vrouw overleed een dag na de aanrijding. De politie roept de inzittenden van de auto, een donkerblauwe Opel Zafira, op zich te melden. Ook de zoon van het slachtoffer riep de doorrijder in het programma op zich te melden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
7470 stemmen