Menno Boon
Volledig scherm
© Menno Boon

Geen kleerscheuren, wel rafelrandjes in Eindhoven

EINDHOVEN - Een motie van de afkeuring van de oppositie haalde het niet in het Eindhovense gemeenteraadsdebat. De gelederen sloten zich in de coalitie, die wel rafelrandjes begint te vertonen.   

0 reacties

 1. Mohamed Ihattaren die terugkeert bij PSV? Het is bijna niet voor te stellen
  PREMIUM
  OPINIE

  Mohamed Ihattaren die terugkeert bij PSV? Het is bijna niet voor te stellen

  Mohamed Ihattaren had momenteel eigenlijk moeten schitteren tijdens het WK voetbal in Qatar. Drie jaar geleden hadden veel Nederlandse voetballiefhebbers althans die hoop, toen hij goede vorm toonde binnen een zwalkend PSV. De huidige realiteit is totaal anders. Ingewijden schetsen het beeld dat het voormalige supertalent momenteel op zoek is naar zichzelf, ver weg van iets wat ook maar op topvoetbal lijkt.
 2. Brieven | In Someren hart open zetten voor mensen | Stop bouw 900.000 luchtkastelen en doe echt iets...
  LEZERSBRIEVEN

  Brieven | In Someren hart open zetten voor mensen | Stop bouw 900.000 luchtkaste­len en doe echt iets...

  Ik kan niet nalaten mijn stem te laten horen na het bericht over de brand in groepsaccommodatie De Hoof in Someren (ED 25-4). Hierin wordt vermeld dat de brand zeer waarschijnlijk verband houdt met het feit dat op dit adres binnenkort een groep asielzoekers gehuisvest zal worden. Deze mensen hebben huis en haard verloren en hebben recht op een menswaardige opvang. Ik sluit me aan bij burgemeester Blok en andere bewoners in Someren die geschokt zijn door deze gebeurtenis in hun dorp. Veel waardering heb ik voor al die mensen die hun hart en hun dorp open zetten voor mensen die een plek zoeken om tot rust te komen. Zij zijn broodnodig in onze samenleving! Zuster Toos Knijff is huisoverste Missiezusters Franciscanessen Asten

In samenwerking met indebuurt Eindhoven