Ton Kooymans (links) en Stefan Bukkems hebben een fietsenstalling ontworpen die bruikbaar is voor alle moderne fietsen. Op de High Tech Campus in Eindhoven staat een proefopstelling.
Volledig scherm
PREMIUM
Ton Kooymans (links) en Stefan Bukkems hebben een fietsenstalling ontworpen die bruikbaar is voor alle moderne fietsen. Op de High Tech Campus in Eindhoven staat een proefopstelling. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Geen slag meer in je wiel door nieuw fietsenrek van Ton Kooymans uit Eindhoven

EINDHOVEN - Met fietsmand aan het stuur, extra dikke banden of dure elektrische fiets; zoveel smaken zoveel fietsmodellen. Maar moderne fietsen passen vaak niet in de doorsnee fietsenrekken. Ontwerper Ton Kooymans uit Eindhoven bedacht de oplossing.  

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven