De Hugo van der Goeslaan in Eindhoven, met  rechts de Geldropseweg en in het midden het terrein waar Bakkers|Hommen  een appartementencomplex wil laten bouwen. Het pand met grijs plat dak herbergt nu een kringloopwinkel en een autowasserette. Links ernaast staat het Koelhuis aan de Dirk Boutslaan dat omgebouwd wordt tot kantoren. Uiterst links het Campina-terrein aan het Eindhovensch Kanaal. Het beeld is enkele jaren oud, want de nieuwe school voor het  Augustinianum (net niet zichtbaar onderaan de foto) is nog in aanbouw.
Volledig scherm
De Hugo van der Goeslaan in Eindhoven, met rechts de Geldropseweg en in het midden het terrein waar Bakkers|Hommen een appartementencomplex wil laten bouwen. Het pand met grijs plat dak herbergt nu een kringloopwinkel en een autowasserette. Links ernaast staat het Koelhuis aan de Dirk Boutslaan dat omgebouwd wordt tot kantoren. Uiterst links het Campina-terrein aan het Eindhovensch Kanaal. Het beeld is enkele jaren oud, want de nieuwe school voor het Augustinianum (net niet zichtbaar onderaan de foto) is nog in aanbouw. © Google Maps

Geen steun gemeente voor woningbouw in kanaalzone Eindhoven

EINDHOVEN - ‘Kom over vier jaar maar eens terug.’ Dat kreeg ontwikkelaar Tom Bakkers te horen van de gemeente Eindhoven. Zijn plan voor zo'n 250 tot 300 woningen aan de Ring tegenover DAF hoeft voorlopig niet te rekenen op medewerking. ,,Jammer want de woningnood is groot", aldus Bakkers. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven