De Hugo van der Goeslaan in Eindhoven, met rechts de Geldropseweg en in het midden het terrein waar Bakkers|Hommen een appartementencomplex wil laten bouwen. Het pand met grijs plat dak herbergt nu een kringloopwinkel en een autowasserette. Links ernaast staat het Koelhuis aan de Dirk Boutslaan dat omgebouwd wordt tot kantoren. Uiterst links het Campina-terrein aan het Eindhovensch Kanaal. Het beeld is enkele jaren oud, want de nieuwe school voor het Augustinianum (net niet zichtbaar onderaan de foto) is nog in aanbouw.
Volledig scherm
De Hugo van der Goeslaan in Eindhoven, met rechts de Geldropseweg en in het midden het terrein waar Bakkers|Hommen een appartementencomplex wil laten bouwen. Het pand met grijs plat dak herbergt nu een kringloopwinkel en een autowasserette. Links ernaast staat het Koelhuis aan de Dirk Boutslaan dat omgebouwd wordt tot kantoren. Uiterst links het Campina-terrein aan het Eindhovensch Kanaal. Het beeld is enkele jaren oud, want de nieuwe school voor het Augustinianum (net niet zichtbaar onderaan de foto) is nog in aanbouw. © Google Maps

Geen steun gemeente voor woningbouw in kanaalzone Eindhoven

EINDHOVEN - ‘Kom over vier jaar maar eens terug.’ Dat kreeg ontwikkelaar Tom Bakkers te horen van de gemeente Eindhoven. Zijn plan voor zo'n 250 tot 300 woningen aan de Ring tegenover DAF hoeft voorlopig niet te rekenen op medewerking. ,,Jammer want de woningnood is groot", aldus Bakkers. 

 1. Peesjevee Podcast: ‘Mohamed Ihattaren moet rust om zich heen creëren, bijtekenen bij PSV kan helpen’

  Peesjevee Podcast: ‘Mohamed Ihattaren moet rust om zich heen creëren, bijtekenen bij PSV kan helpen’

  Voor Mohamed Ihattaren is het belangrijk dat hij de komende periode rust om zich heen weet te creëren, om weer topprestaties te kunnen leveren. Een cruciale rol is weggelegd voor zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. Dat zegt PSV-watcher Rik Elfrink van het ED in de de eerste aflevering in een nieuwe opzet van de zogeheten ‘Peesjevee Podcast’, waarin hij samen met journalist Guus Peters zijn kijk op PSV geeft.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Bobs kaboutertuin zorgt voor blije gezichten, maar moet weg van de gemeente: 'Triest'
  Play

  Bobs kabouter­tuin zorgt voor blije gezichten, maar moet weg van de gemeente: 'Triest'

 2. Horeca gooit 17 januari de deuren open: 'We gaan open of we gaan failliet'
  Play

  Horeca gooit 17 januari de deuren open: 'We gaan open of we gaan failliet'