Fietsen voor Spieren voor Spieren. Even pauze bij de kartbaan. Lukas van den Heuvel (voor op de fiets) met zijn moeder en broertjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Fietsen voor Spieren voor Spieren. Even pauze bij de kartbaan. Lukas van den Heuvel (voor op de fiets) met zijn moeder en broertjes. © Han van den Heuvel/Privé

Geld bij elkaar fietsen om Spieren voor Spieren te spekken, ambassadeur Lukas zit voorop

EINDHOVEN - Vijfduizend kilometer wil het gezin Van den Heuvel uit Eindhoven met hun team bij elkaar fietsen voor Spieren voor Spieren. En natuurlijk gaat Lukas (12) mee. Hij heeft zelf een spierziekte en is ambassadeur van de stichting. Samen met Sven Kramer deed hij de digitale aftrap van de actie Samen Opstaan van Campina. 

  1. Eindhovense politiek vertrouwt op bemiddeling met woonbootbewoners over uitkoopregeling

    Eindhoven­se politiek vertrouwt op bemidde­ling met woonbootbe­wo­ners over uitkoopre­ge­ling

    EINDHOVEN - De bewoners van tien woonboten op het Afwateringskanaal van bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven weten nog niet hoe een uitkoopregeling er uit gaat zien als de gemeenteraad volgende week bepaalt dat ze binnen tien jaar moeten vertrekken. De Eindhovense politiek vertrouwt op de aanpak van PvdA-wethouder Yasin Torunoglu die onder druk van een dwangsom heeft voorgesteld om het bestemmingsplan nu al aan te passen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven