Joop Ketelaers, wethouder Mary-Ann Schreurs en projectleider Garry Whitrick in de Stadhuistoren die gerenoveerd en verduurzaamd wordt. De plafonds zijn met opzet open gelaten om materiaal te sparen.
Volledig scherm
Joop Ketelaers, wethouder Mary-Ann Schreurs en projectleider Garry Whitrick in de Stadhuistoren die gerenoveerd en verduurzaamd wordt. De plafonds zijn met opzet open gelaten om materiaal te sparen. © Michel Theeuwen

Gemeente Eindhoven: '95% materiaal uit Stadhuistoren is hergebruikt'

EINDHOVEN - 95 procent van alles wat er aan materialen uit de Stadhuistoren in Eindhoven is gehaald bij de renovatie, is hergebruikt.  Als de gemeente toestemming krijgt om zonnepanelen te leggen op het Stadhuis, dan kan de toren zelfs energieneutraal gaan draaien, denkt wethouder Mary-Ann Schreurs. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1Minute Holiday voor de thuisblijvers in Eindhoven en Geldrop

    1Minute Holiday voor de thuisblij­vers in Eindhoven en Geldrop

    EINDHOVEN - De zomervakantie van 2020 is misschien wel een van de raarste ooit. Veel mensen blijven thuis of in eigen land, cancelden hun vakantie of kwamen er dit jaar niet eens aan toe om vakantieplannen te maken. Voor al die thuisblijvers bedacht Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE )de 1Minute Holiday on Tour, een mini vakantie-ervaring die coronaproof naar de mensen toe komt, in hun eigen straat of buurt. Vandaag, zaterdag 11 juli ,bezoekt de 1Minute Holiday karavaan als eerste de bewoners van het Gelderlandplein in Drents Dorp in Eindhoven.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven