De voormalige ABN AMRO op de hoek Wal/Stadhuisplein in Eindhoven. Het pand gaat op korte termijn tegen de vlakte. De gevel wordt opgeslagen en mogelijk hergebruikt. De gevel van Wal 15, de vroegere Van Mierlo Bank (links) blijft staan.
Volledig scherm
De voormalige ABN AMRO op de hoek Wal/Stadhuisplein in Eindhoven. Het pand gaat op korte termijn tegen de vlakte. De gevel wordt opgeslagen en mogelijk hergebruikt. De gevel van Wal 15, de vroegere Van Mierlo Bank (links) blijft staan. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Gevel oude bankgebouw Stadhuisplein/Wal in Eindhoven komt terug in nieuwbouwplannen

EINDHOVEN - De oude ABN AMRO op de hoek Wal/Stadhuisplein wordt op korte termijn gesloopt. Ook de gevel. Maar die wordt opgeslagen en later mogelijk teruggebouwd in de nieuwbouw. Van de voormalige Van Mierlo Bank, Wal 15, blijft de gevel wel staan tot de bouw. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven