Volledig scherm
Etos aan de Tarwelaan in Eindhoven overvallen. © Bert Jansen

Gewapende overval op Etos in Eindhoven: dader droeg opvallend groen regenpak

UpdateEINDHOVEN - De Etos aan de Tarwelaan in Eindhoven is woensdagmiddag overvallen door een man met een mes. Dat meldt de politie, die op zoek is naar de overvaller. Er raakte niemand gewond.

Dat gebeurde om precies 17.00 uur. De winkel zou een uur later sluiten. Of er buit is gemaakt in de drogisterij is nog niet bekend.

Groen regenpak

Op Burgernet is een signalement van de dader verspreid. Het gaat om een blanke man. Hij droeg een opvallend groen regenpak en een bivakmuts. Rond 18.20 uur was hij nog niet aangehouden.

De man is te voet op de vlucht geslagen. De politie onderzoekt de zaak en is ter plekke. ,,In de omgeving gaan wij op zoek naar de overvaller. In de winkel doen wij ook onderzoek”, aldus een woordvoerder van de politie. ,,We stellen sporen veilig en praten met getuigen.” Getuigen wordt gevraagd om direct 112 te bellen.

Tarwelaan

Eind november werd ook een winkeloverval gepleegd op een zaak in de Tarwelaan. Die avond was de buurman van Etos Albert Heijn de vierde zaak op één avond die werd overvallen in de buurt van Eindhoven. Het wordt overigens niet waarschijnlijk geacht dat dezelfde dader achter die incidenten zat.

De Tarwelaan ligt in de Eindhovense wijk Vaartbroek, in het noorden van de stad. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
7817 stemmen