Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie © Mat Rijnders

Gewelddadige Eindhovenaar stopt niet met terroriseren vrouwen

EINDHOVEN/ VELDHOVEN - Een Eindhovenaar (53) die al jaren meerdere vrouwen in en rond Eindhoven en Helmond zwaar en stelselmatig mishandelt, heeft opnieuw een ex-vriendin in levensgevaar gebracht. Hij achtervolgde met zijn auto de Veldhovense en een nichtje (*) en ramde hun auto meerdere keren terwijl ze met hoge snelheid op de vlucht waren naar het politiebureau in Veldhoven. 

Ongedeerd maar in paniek en met een bijna onbestuurbaar voertuig wisten ze te ontsnappen en het bureau te bereiken. Het voorval speelde zich vorige week zondagavond af. Het is de voorlopige climax van jaren vol geweld en bedreigingen. Twee jaar geleden brak hij haar kaak en oogkas. De man loopt nog vrij rond. De politie onderzoekt de zaak. De familie van de vrouw en haar nichtje nam een advocaat in de arm in een poging de Eindhovenaar dit keer te stuiten.

  1. Ouders hoogbegaafde Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict
    Update

    Ouders hoogbegaaf­de Laurent (9) halen hem van TU Eindhoven na conflict

    EINDHOVEN - Alleen nog een eindproject inleveren en dan zou Laurent Simons (9) volgens zijn ouders klaar zijn met zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Maar gisteren beslisten zijn ouders zijn studie onmiddellijk stop te zetten. Laurent moest bij de TU/e tóch nog veel tentamens halen om nog op zijn negende af te studeren, iets wat zijn ouders graag willen. De TU/e denkt daar anders over: ,,We zijn van mening dat een sneller tijdschema niet haalbaar is, en ongunstig is voor Laurents academische ontwikkeling.’’

In samenwerking met indebuurt Eindhoven