Gewonde na mogelijk steekincident in shishalounge in Eindhoven

videoEINDHOVEN - Bij een incident in een shishalounge aan de Kruisstraat in Eindhoven is zondagnacht rond 01.15 uur iemand gewond geraakt.

In een tweet liet de politie maandagochtend weten dat het om een steekincident zou gaan, maar dat kon maandagmiddag nog niet worden bevestigd. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het voorval. De politie kan wel al melden dat er een opstootje is geweest, maar of daarbij ook gestoken is, is niet duidelijk. ,,Het slachtoffer had een zeer kleine verwonding, waarvan het de vraag is hoe die is ontstaan”, aldus een woordvoerder van de politie.

Zowel de dader als het slachtoffer komt uit Eindhoven.

Volledig scherm
Politie aanwezig in de Kruisstraat in verband met de steekpartij zondagnacht. © Bert Jansen
  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
    PREMIUM
    Update

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven