Ouderen moeten nog altijd veel moeite doen om bij de GGD een afspraak voor een coronaprik te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Ouderen moeten nog altijd veel moeite doen om bij de GGD een afspraak voor een coronaprik te maken. © Rene Manders/DCI Media

GGD stuurt ouderen nog steeds van hot naar her voor coronaprik

EINDHOVEN - Ouderen moeten nog altijd veel moeite doen om bij de GGD een afspraak voor een coronaprik te maken. Het kan gebeuren dat een 80-plus echtpaar dat naar Helmond wil te horen krijgt dat alles daar vol zit, terwijl even later een Eindhovense oudere juist naar Helmond moet.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven