Volledig scherm
PREMIUM
Annet Kremers is de drijvende kracht achter Voor gezinnen met minder. © Jean Pierre Reijnen

Gratis oliebollen leidt tot meer extra's voor mensen met minder in Eindhoven

EINDHOVEN - Weinig of bijna niets te besteden hebben. Veel gezinnen en alleenstaande ouders hebben hier dagelijks mee te maken. De keuze tussen een brood of een tube tandpasta is snel gemaakt. Annet Kremers (54) van de organisatie Voor gezinnen met minder wil dat deze keuze niet gemaakt hoeft te worden.

Vorig jaar kwam Kremers door gezondheidsproblemen thuis te zitten. Haar hele leven heeft ze gewerkt en om dan thuis te komen zitten en niets meer te doen, dat ging er bij haar niet in. Op sociale media plaatste ze in december een oproepje met de vraag ‘Wie heeft er zin in oliebollen?’ Daar kreeg ze veel reacties op, veelal van mensen met een krappe beurs.

  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
    PREMIUM
    Update

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven