Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Certitudo Captital heeft hier zo'n 36 panden gekocht, met winkels als H&M, Etos, Douglas, Van Haren en ANWB.
Volledig scherm
PREMIUM
Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Certitudo Captital heeft hier zo'n 36 panden gekocht, met winkels als H&M, Etos, Douglas, Van Haren en ANWB. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Groot deel winkelcentrum WoensXL alweer verkocht, nieuwe eigenaar ziet kansen om problemen aan te pakken

EINDHOVEN - Een derde van Winkelcentrum Woensel is een jaar na de vorige koop opnieuw overgegaan in andere handen. Voor 30 miljoen euro is Certitudo Capital de nieuwe eigenaar van 36 panden. De Bossche investeringsmaatschappij moet WoensXL weer klaarmaken voor de toekomst, samen met andere eigenaren en huurders. 

  1. Meer dan een finale in Eindhoven: bekende voetbalsters willen er ook wat nalaten
    PREMIUM

    Meer dan een finale in Eindhoven: bekende voetbal­sters willen er ook wat nalaten

    De finale van de Champions League in Eindhoven wordt gebruikt als aanjager. Met de hoop dat mensen niet alleen een leuke dag hebben, maar ook profiteren van het evenement in de stad. Vele (oud-)profs zetten als rolmodellen ook buiten de lijnen hun beste beentje voor. ,,Het mooie is dat niet alleen Barcelona en Wolfsburg in het zonnetje worden gezet, maar heel het vrouwenvoetbal”, aldus speelster Kika van Es. Het ED maakt een rondje langs drie verschillende initiatieven die voor een nalatenschap zorgen.
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven