Volledig scherm
Supporters van PSV roepen op om aankomende vrijdag in de wedstrijd tegen Excelsior op te staan voor Jordy en te applaudisseren. © ANP Pro Shots

Groot PSV-fan Jordy (22) komt op weg naar PSV-FC Barcelona om bij tragisch ongeluk: ‘Hij was geliefd op onze tribunes’

EINDHOVEN - Supporters van PSV doen een oproep om de overleden supporter Jordy Vogels (22) te eren. Hij kwam vorige week om tijdens een zeer tragisch auto-ongeluk in Netersel toen hij op weg was naar de wedstrijd PSV - FC Barcelona. ,,Hij was een geliefde verschijning op de tribunes”, schrijft fanpagina Vak T. 

Volledig scherm
Jordy Vogels (22) overleed op weg naar de wedstrijd PSV - FC Barcelona. © Facebook

Vorige week woensdagavond reed Jordy met zijn auto tegen een boom in Netersel, toen hij op weg was naar de wedstrijd PSV - FC Barcelona. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

‘Jordy, rust zacht’

Volledig scherm
Ongeval in Netersel. © Bert Jansen

Het nieuws van het tragische ongeluk kwam hard aan bij de PSV-fans. ,,Vorige week woensdag bereikte ons tijdens de wedstrijd het verschrikkelijke nieuws dat onze mede-supporter Jordy Vogels is omgekomen tijdens een auto ongeluk. Hij was een geliefde verschijning in zijn omgeving en op de tribunes. Jordy, rust zacht.”

Staande ovatie

Supporters van PSV roepen op om aankomende vrijdag in de wedstrijd tegen Excelsior op te staan voor Jordy en te applaudisseren. ,,Wij hopen dan ook dat iedereen van minuut 22 tot 23 op wil staan en Jordy een staande ovatie wil geven die hij zo verdient.”

Jordy was naast PSV-fan ook fan van motoren. Freakrunner Motor Fun bewees hem al de laatste eer op Facebook. De rouwstoet van Jordy werd begeleid met motoren. 

Dit is de video van Marlon Bergen waarin motorrijders de rouwstoet van Jordy Vogels, ook een motorliefhebber, begeleiden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven