Wethouder Rik Thijs, eigenaar Erik van Acht en Kevin van Rooij van Solisplan schakelden officieel de zonnepanelen in op het dak van DHL op Flight Forum in Eindhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Rik Thijs, eigenaar Erik van Acht en Kevin van Rooij van Solisplan schakelden officieel de zonnepanelen in op het dak van DHL op Flight Forum in Eindhoven. © Michel Theeuwen

Groot zonnedak op Flight Forum Eindhoven bewijst het: milieu is ook business

EINDHOVEN - 18.000 vierkante meter dak met 8454 zonnepanelen, goed voor het stroomverbruik van 900 gezinnen. Dat ligt er allemaal op het DHL-pand op Flight Forum. Net niet het grootste zonnedak in de regio, maar wel in Eindhoven, volgens wethouder Rik Thijs, en ook ‘een mooi voorbeeld dat duurzame maatregelen ook business zijn'. 

  1. Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Zaakwaarne­mer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

    Jorrit Hendrix zat donderdag tijdens het Europa League-duel van PSV met NS Mura op de tribune en was niet geselecteerd bij de eerste achttien spelers. Trainer Roger Schmidt toonde zich een dag later desgevraagd respectvol naar de drievoudig eredivisiekampioen en loofde zijn curriculum vitae bij PSV. Hij zei ook dat ‘Hendrix (25) nadenkt over de toekomst en mogelijk vertrekt’. De trainer gaf eveneens aan dat zijn tribuneplek in Slovenië met die situatie te maken had.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven