Volledig scherm
PREMIUM
Vestigingsmanager Karien Limburg (r) en assistent-vestigingsmanager Belinda Goedhart van het Eindhovense filiaal van Dille & Kamille © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Grootste Dille & Kamille opent in Eindhoven

EINDHOVEN - Het is met dik zevenhonderd vierkante meter meteen de grootste vestiging uit het bestand maar dat Dille & Kamille niet al veel eerder naar Eindhoven kwam, is toch eigenlijk best vreemd. 

Vrijdag 9 november opent de winkel met spullen voor huis, tuin en keuken alsnog aan de Hooghuisstraat. In het pand waar tot voor kort het failliete Kijkshop zat. Volgens vestigingsmanager Karien Limburg stond Eindhoven wel al jaren op de wensenlijst. Maar een geschikt winkelpand kwam simpelweg niet eerder beschikbaar. ,,Drieënhalf jaar geleden hebben we nog gekeken naar een pand in de Nieuwe Emmasingel maar ook dat voldeed uiteindelijk niet helemaal. Toen Kijkshop vertrok waren we er snel uit. Onze winkels zitten over het algemeen niet in de hoofdwinkelstraten maar juist in de uitlopers. We hebben behoorlijk wat ruimte nodig en dan moet je wel rekening houden met de huurprijs om rendabel te blijven.” 

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven