Volledig scherm
PREMIUM
Hajraa Toernooi in Eindhoven. © Fotomeulenhof

Hajraa Buitentoernooi: volleybal, bier en feesten

EINDHOVEN - Volleyballen, bier en feesten, de ingrediënten van het Hajraa Buitentoernooi, een groot grasvolleybaltoernooi. Het toernooi is dit weekend gehouden op sportpark de Hondsheuvel en het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven.

Een ding is duidelijk, het weer kan niet beter tijdens het Hajraa Buitentoernooi. Een enkel buitje, maar dat stelde niks voor. 'Hajraa' is een Bulgaarse kreet en staat voor 'Komaan, we gaan ervoor'. En dat deden 520 teams met zo'n kleine 6000 deelnemers uit België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland tijdens het 'grootste' grasvolleybaltoernooi ter wereld.

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8995 stemmen