Twee medewerkers van dierenspeciaalzaak Beelen in Eindhoven, Bart van den Heuvel en Lotte Beelen, aan het werk in de winkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee medewerkers van dierenspeciaalzaak Beelen in Eindhoven, Bart van den Heuvel en Lotte Beelen, aan het werk in de winkel. © Bert Jansen / DCI Media

Hans draait 'elke week kerstomzet' met zijn dierenwinkel: 'Ik vind het moeilijk om te zeggen’

DEURNE - Een tikje voelt Hans Steegs uit Deurne zich wel beschaamd. Hij verwachtte een jaar geleden gitzwarte coronatijden voor zijn dierenspeciaalzaak PetsYmotion. Maar het omgekeerde gebeurt: ,,Ik vind het moeilijk om te zeggen. Ik weet dat veel ondernemers serieus in de problemen zitten, maar ik draai hier elke week een kerstomzet. Echt waar.”

  1. Hattrick voor Dante Sealy bij Jong PSV, dat trainer Gertjan Verbeek in Almere nog meer problemen bezorgt

    Hattrick voor Dante Sealy bij Jong PSV, dat trainer Gertjan Verbeek in Almere nog meer problemen bezorgt

    Jong PSV heeft vrijdagavond drie punten gepakt in een enerverend duel met Almere City FC. In het Yanmar Stadion gingen de beloften van trainer Ruud van Nistelrooy met een 3-5 overwinning naar huis. Johan Bakayoko, Ismael Saibari en Dante Sealy (drie treffers) zorgden voor de goals. Sealy maakte een loepzuivere hattrick na rust en heeft inmiddels al vijf treffers voor Jong PSV gemaakt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven