Volledig scherm
Hans Teeuwen doet ook een videobiecht om schoon schip te maken. © Facebook

Hans Teeuwen doet ook een videobiecht als reactie op Dotan: 'Sorry voor alle verzinsels'

VIDEOEINDHOVEN - Deze videoreactie van Hans Teeuwen, met als duidelijke aanleiding de biecht van Dotan op sociale media, krijgt veel 'boze' reacties. In de video probeert de Brabantse cabaretier ook schoon schip te maken en biecht zijn verzinsels op.

Teeuwen zegt spijt te hebben van zijn gebruik van sociale media om zijn imago te creëren. ,,Het verhaal van het busje reumapatiënten is niet helemaal waar. Er was geen busje en die mensen hadden geen reuma. Eigenlijk was ik helemaal alleen", zegt Teeuwen in de videoreactie - die volgens hem gemaakt is op februari 2017 - en nu naar buiten wordt gebracht omdat 'de tijd er rijp voor is'. 

Excuses

,,U hoort dat de tril in mijn stem geacteerd is, maar er ligt al een video klaar waarin ik daarvoor mijn excuus aanbied", zegt Teeuwen als reactie op de excuusvideo's die van Dotan naar buiten kwamen. 

Dotan maakte excuses nadat De Volkskrant naar buiten bracht hoe hij een 'trollenleger' had ingezet om zichzelf als artiest te promoten op sociale media. Hij zei gisteren in RTL Late Night dat veel ideeën niet van hemzelf kwamen, maar dat hij het niet de kop indrukte.

Teeuwen doet in de videobiecht het tegenovergestelde en steekt de draak met het fenomeen excuusvideo's, maar krijgt daar wel woedende reacties op. ,,Je bent een klootzak Hans Teeuwen. Dit heeft niks te maken met wat meer of minder genereren van likes. Dit maakt je een verrot persoon", schrijft iemand onder de videoboodschap. 

Of die boze reacties ook bedoeld zijn als getrol is onduidelijk, maar mensen kunnen er wel om lachen. 

  1. 'Dwangarbeid' voor doodslaan stinkdier in Eindhoven
    PREMIUM
    Video

    'Dwangar­beid' voor doodslaan stinkdier in Eindhoven

    EINDHOVEN - De worsteling met een stinkdier in zijn tuin vorige zomer krijgt nog een staartje voor Ton van der Zanden. Niet alleen besloot het Openbaar Ministerie hem te vervolgen voor dierenmishandeling omdat hij het beest had doodgeslagen, de rechter veroordeelde de Eindhovenaar daadwerkelijk: zestig uur taakstraf waarvan dertig voorwaardelijk. Daarnaast was de rechtszaak deze week ook nog op tv te zien in het nieuwe RTL-programma Voor De Rechter. Van der Zanden gaat in hoger beroep.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven