Hans van Nooijen vroeg de arts om het tijdstip van overlijden van zijn moeder iets aan te passen, zodat de sterfdatum 19 september werd.
Volledig scherm
Hans van Nooijen vroeg de arts om het tijdstip van overlijden van zijn moeder iets aan te passen, zodat de sterfdatum 19 september werd. © FotoMeulenhof

Hans van Nooijen uit Oirschot wilde datum bevrijding Eindhoven niet als sterfdatum moeder

BEVRIJDING 75 JAAROIRSCHOT - Hans van Nooijen uit Oirschot vroeg aan de dokter of zijn moeder een andere sterfdatum kon krijgen dan 18 september 2000, want hij wilde niet elk jaar bij de bevrijding denken aan haar overlijden.

 1. Philipp Max voert PSV-klassement van het ED aan, Bruma pakt laagste punt

  Philipp Max voert PS­V-klassement van het ED aan, Bruma pakt laagste punt

  Philipp Max kreeg in de eerste twee wedstrijdblokken van het seizoen in het PSV-klassement van het Eindhovens Dagblad gemiddeld de hoogste waarderingen. Na zeven eredivisieduels staat hij op een 6,9 gemiddeld. Mario Götze (7,5) en Adrian Fein (7,0) scoorden hoger, maar met respectievelijk 3 duels en 1 duel staan zij nog niet in het klassement opgenomen. Daarvoor moet een speler minstens in de helft van de wedstrijden een waardering hebben gekregen. Max ontbrak dit seizoen een duel, thuis tegen Fortuna Sittard.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Bredase reshare store zamelt schoenen in voor daklozen: 'Het loopt storm'
  Play

  Bredase reshare store zamelt schoenen in voor daklozen: 'Het loopt storm'

 2. Docent Ton van Haperen uit Eersel: 'Qua leiding zijn de leraren in de steek gelaten'
  Play

  Docent Ton van Haperen uit Eersel: 'Qua leiding zijn de leraren in de steek gelaten'