Na de schietpartij wordt de bewoner van een huis aan de Locomotiefstraat door een arrestatieteam aangehouden. Hij komt een dag later al vrij.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de schietpartij wordt de bewoner van een huis aan de Locomotiefstraat door een arrestatieteam aangehouden. Hij komt een dag later al vrij. © Dave Hendriks / fotopersburo Bert Jansen

Heroïnedealer lokte slachtoffer (17) van schietpartij in de val met nepbestelling in Tongelre

EINDHOVEN - Met een valse bestelling van cocaïne liet een Afghaanse dealer zijn concurrentie naar de Locomotiefstraat in Eindhoven komen om ze vervolgens te beschieten. Dat zegt de bewoner bij wie voor de deur de kogelregen plaatsvond waarbij twee tieners (17 en 18 jaar) begin december zwaargewond raakten.  

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven