De fatale steekpartij tussen twee broers in Duizel was in november de laatste keer dat er een dode viel door geweld in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
De fatale steekpartij tussen twee broers in Duizel was in november de laatste keer dat er een dode viel door geweld in de regio. © Rico Vogels/fotopersburo Bert Ja

Het is mei en er is nog geen moord gepleegd in Zuidoost-Brabant: ‘Criminelen houden zich koest’

EINDHOVEN - Het is halverwege mei en er is dit jaar in Zuid-Oost-Brabant nog geen moord gepleegd. Er viel zelfs nog geen enkele dode door geweld. Dat is voor het eerst in dertig jaar. Criminelen lijken zich koest te houden en corona legde het uitgaansgeweld plat. 

  1. Aaihonden brengen lang vervlogen herinneringen boven

    Aaihonden brengen lang vervlogen herinnerin­gen boven

    EINDHOVEN/GELDROP - Een reus van een hond en vier kleintjes kregen de bewoners van het Eindhovense Engelsbergen vorige week op bezoek. De Geldropse honden vormen de aaihondengroep die de senioren, die intensieve zorg nodig hebben, een leuke middag bezorgden. Ze lieten zich aaien, knuffelen en kropen op schoot. Ze toverden een glimlach op de gerimpelde gezichten en maakten verhalen los over de huisdieren die de bewoners ooit gezelschap hebben gehouden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven