Een impressie van het zogenaamde waaggebouw op het Celsiusplein in Woensel West, Eindhoven. De bouw van dit nieuwe wijkgebouw is nu officieel begonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van het zogenaamde waaggebouw op het Celsiusplein in Woensel West, Eindhoven. De bouw van dit nieuwe wijkgebouw is nu officieel begonnen. © NEXT Architecten/Trudo

Het nieuwe wijkgebouw van Woensel West in Eindhoven schiet vanaf nu uit de grond

EINDHOVEN - De bouw van het nieuwe wijkgebouw van Woensel West aan het Celsiusplein in Eindhoven is nu officieel gestart. Op de begane grond is plaats voor allerlei activiteiten, daarboven komen zeven woningen. De gezamenlijke daktuin op de vierde verdieping is niet publiek toegankelijk. 

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven