Nei Talent Orkest is een initiatief voor mensen die nog nooit een muziekinstrument hebben bespeeld. Dit is de eerste repetitie van Nieuw Talent Orkest voor beginnende muzikanten in het Trefpunt.
Volledig scherm
Nei Talent Orkest is een initiatief voor mensen die nog nooit een muziekinstrument hebben bespeeld. Dit is de eerste repetitie van Nieuw Talent Orkest voor beginnende muzikanten in het Trefpunt. © Charlotte Verhagen / DCI Media

Het plezier van samen muziek maken met het Nei Talent Orkest

EINDHOVEN - Voor harmonieën en fanfares kan het moeilijk zijn om aan nieuwe aanwas te komen. Fanfare Wilhelmina Eindhoven vond de oplossing in Friesland. Dinsdagavond ging in het Trefpunt het Nei Talent Orkest van start.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven