Karianne Verdonk schreef de biografie van de Iraanse vluchteling Koshro uit Eindhoven. Hij wilde niet herkenbaar in beeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Karianne Verdonk schreef de biografie van de Iraanse vluchteling Koshro uit Eindhoven. Hij wilde niet herkenbaar in beeld. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Het verbijsterende levensverhaal van vluchteling Koshro: 'Mijn vertrouwen in de mensen was verdwenen’

EINDHOVEN - Het levensverhaal van Koshro is verbijsterend, verdrietig en ook vol liefde. Hij arriveert in 1994 berooid in Nederland, op de vlucht geslagen voor de gruweldaden van het Iraanse regime. Een toekomst heeft hij niet. Toch krabbelt Koshro op, met pijn en moeite. Hij heeft nu zijn geluk gevonden in Eindhoven. Auteur Karianne Verdonk schreef zijn biografie.

 1. Elektrisch vliegen vanaf Eindhoven Airport: Duitsland is de wens maar eerst naar Groningen
  PREMIUM

  Elektrisch vliegen vanaf Eindhoven Airport: Duitsland is de wens maar eerst naar Groningen

  EINDHOVEN - Bremen, Stuttgart, Hamburg en als het even kan ook München: als het aan Eindhoven Airport ligt, zijn die steden straks te bereiken met commerciële elektrische vluchten. Maar in 2026 begint een proef op de luchthaven nog bescheiden met twee of drie dagelijkse vluchten naar Groningen. In eerste instantie zal worden gevlogen met toestellen die geschikt zijn voor maximaal negen passagiers.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Recordverkoop Rolls Royce in eerste kwartaal 2021
  Play

  Recordver­koop Rolls Royce in eerste kwartaal 2021

 2. Maxime is TikTok-kok en gaat als een speer: 'Ik hoop dat ik nog meer blijf groeien'
  Play

  Maxime is Tik­Tok-kok en gaat als een speer: 'Ik hoop dat ik nog meer blijf groeien'