Directieleden Guus, Harrie en Mark Schippers (van links naar rechts) in het deels geautomatiseerde nieuwe distributiecentrum van The Schippers Group in Hapert.
Volledig scherm
PREMIUM
Directieleden Guus, Harrie en Mark Schippers (van links naar rechts) in het deels geautomatiseerde nieuwe distributiecentrum van The Schippers Group in Hapert. © Kees Martens/DCI Media

Hoe Bladelse ‘supermarkt voor boer’ uitgroeide tot multinational: hygiëne voor boeren is wereldwijde missie van Schippers

HAPERT - De ‘supermarkt voor de boer’ uit Bladel is uitgegroeid tot een multinational met een wereldwijde missie. Door te helpen dierziektes te voorkomen, wil The Schippers Group de volksgezondheid dienen.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven