Carmen van Vilsteren, directeur van het Eindhoven Medtech Innovation Center. Op de achtergrond doet masterstudent Anouk van Heesch proeven met een proefopstelling die een verwijd bloedvat nabootst.
Volledig scherm
PREMIUM
Carmen van Vilsteren, directeur van het Eindhoven Medtech Innovation Center. Op de achtergrond doet masterstudent Anouk van Heesch proeven met een proefopstelling die een verwijd bloedvat nabootst. © Rene Manders/DCI Media

Hoe Philips en de TU/e zorginnova­ties samen met ziekenhui­zen versnellen: ‘Hier worden nieuwe ideeën geboren’

EINDHOVEN - Het ziekenhuis heeft een probleem, onderzoekers van de universiteit lossen het op en Philips verkoopt ‘t. Al een aantal jaar werkt de regio structureel samen om zorginnovaties te versnellen. En dat gaat goed.

  1. PSV wil geld zien voor ‘verbazingwekkende’ overstap Dirkx naar Belgische ploeg van Van Bommel
    PREMIUM

    PSV wil geld zien voor ‘verbazing­wek­ken­de’ overstap Dirkx naar Belgische ploeg van Van Bommel

    PSV stelt zich op het standpunt dat de overstap van jeugdtrainer en oud-speler Jürgen Dirkx (46) naar het Belgische Royal Antwerp FC niet zonder de betaling van een afkoopsom tot stand kan komen. Dirkx heeft kenbaar gemaakt te willen vertrekken, maar had nog een contract voor een jaar en was voor komend seizoen de beoogd trainer voor PSV onder 18. Hoeveel geld PSV wil zien, is niet bekend.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven