Omdat een groepje stappers niet snel genoeg hun parkeerticket betaalden in Eindhoven, ontstond er in december vorig jaar een flinke knokpartij.
Volledig scherm
PREMIUM
Omdat een groepje stappers niet snel genoeg hun parkeerticket betaalden in Eindhoven, ontstond er in december vorig jaar een flinke knokpartij. © Dirk Jan Gjeltema

Hogere straf voor knokpartij in Eindhovense garage waar stappers stonden te treuzelen

DEN BOSCH - Wachten is vervelend, maar dat geeft niemand het recht geweld te gebruiken. Een Eindhovenaar krijgt dan ook een hogere straf dan de 240 uur werken die het Openbaar Ministerie vroeg: hij moet drie maanden de cel in. Dat wegens een mishandeling in de parkeergarage onder het Eindhovense Stadhuisplein.

 1. ‘Actievoerders tegen coronamaatregelen richten agressie steeds georganiseerder op politiemensen’
  PREMIUM

  ‘Actievoer­ders tegen coronamaat­re­ge­len richten agressie steeds georgani­seer­der op politiemen­sen’

  EINDHOVEN - Demonstranten tegen de coronamaatregelen bereiden hun confrontaties met de politie steeds grondiger voor. Ze delen ter voorbereiding foto's uit van politiemensen en undercover-agenten worden tijdens de demonstraties gefilmd en steeds agressiever bejegend. In een video op social media roept een actievoerder mensen op zich aan te melden om georganiseerd op te treden tegen de politie. De Nederlandse Politiebond maakt zich grote zorgen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. 'Staakstraat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'
  Play

  'Staak­straat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'

 2. Wat vindt Brabant van de avondklok?
  Play

  Wat vindt Brabant van de avondklok?