Het nieuwste Hopperpoint op Strijp-T, bij het Innovation Powerhouse aan de Zwaanstraat in Eindhoven.
Volledig scherm
Het nieuwste Hopperpoint op Strijp-T, bij het Innovation Powerhouse aan de Zwaanstraat in Eindhoven. © Hopperpoint

Hopper-fiets nu ook op Strijp-T in Eindhoven

EINDHOVEN - De Hopper-leenfiets heeft nu ook een uitvalsbasis op Strijp-T, bij het Innovation Powerhouse, de voormalige elektriciteitscentrale van Philips. Het is de zevende stalling van de Hopperfietsen. 

 1. Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan
  PREMIUM

  Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan

  PSV-keeper Yvon Mvogo had zich tijdens het duel met FC Emmen van zaterdagavond misschien het liefst in de binnenmantel van de aarde verschanst. Door de veerkracht van zijn ploeggenoten was zo’n drastische vorm van beschutting niet nodig. Mvogo kostte PSV in twee officiële duels alleen twee tegengoals in plaats van twee verliespunten. Op het nippertje werd hij gered door Maxi Romero, die in het Philips Stadion de 2-1 voor PSV kon aantekenen.
 2. Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkingen’

  Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkin­gen’

  Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven