Het was lekker druk in de Eindhovense horeca tijdens de Dutch Design Week, zoals hier op het Ketelplein, maar de omzet van vóór corona werd meestal niet gehaald.
Volledig scherm
PREMIUM
Het was lekker druk in de Eindhovense horeca tijdens de Dutch Design Week, zoals hier op het Ketelplein, maar de omzet van vóór corona werd meestal niet gehaald. © René Manders/DCI Media

Horeca Eindhoven piekt tijdens DDW, maar minder dan vóór corona

EINDHOVEN - De Dutch Design Week heeft na een jaar afwezigheid weer voor een grote stroom bezoekers uit binnen- en buitenland gezorgd. Restaurants, lunchtentjes en hotels in de stad hebben daar profijt van. Maar het was geen ‘tien dagen vlammen zoals in 2019', zo valt te horen.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven