Marisca van Brussel (R) en Inge van Bijsterveldt maken afhaalmaaltijden bij restaurant De Meiboom
Volledig scherm
PREMIUM
Marisca van Brussel (R) en Inge van Bijsterveldt maken afhaalmaaltijden bij restaurant De Meiboom © Kees Martens/DCI Media

Horeca zoekt de klanten thuis op: ‘Een uurtje janken en dan de schouders er weer onder’

EINDHOVEN - Een sterrendiner voor twee tientjes, het kan in Eindhoven bij restaurant Zarzo. Voor de culinaire ambiance en bijpassende wijnen dienen gasten wel zelf te zorgen want alleen afhalen of laten bezorgen is mogelijk. 

Net als alle andere horeca is het met een Michelinster bekroonde restaurant aan de Bleekweg gesloten als maatregel tegen het coronavirus. Een drama voor eigenaar Adrian Zarzo die ook nog eigenaar is van Valenzia aan het Stratumseind en Sun by Zarzo aan de Geldropseweg. Via Social Deal verkocht hij nu toch al meer dan duizend driegangenmaaltijden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven