Bedrijfsleider Tim bedient op het terras van De Bascule in Helmond.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijfsleider Tim bedient op het terras van De Bascule in Helmond. © Rene Manders/DCI Media

Horecaman Youri kan 25 man personeel extra gebruiken, maar die zijn er niet: ‘Ze hebben geproefd van een ander leven’

EINDHOVEN/HELMOND - Fijn dat de horeca zaterdag weer verder open mag, maar wie gaan er koken en bedienen? Summa College gaat actief horecastudenten werven om de personeelscrisis wat te verlichten.

  1. Deze Eindhovenaar tovert Usine om tot Café Restaurant Eindhoven: 'Thema, vorm en mentaliteit moeten kloppen’
    PREMIUM

    Deze Eindho­venaar tovert Usine om tot Café Restaurant Eindhoven: 'Thema, vorm en mentali­teit moeten kloppen’

    EINDHOVEN - Rob Bongers heeft het met zijn team van Horeca Development allemaal bedacht. Ze werkten voor het Muziekgebouw in Eindhoven, café De Vooruitgang, de Coffeelab-keten, maar ook voor internationale hotelketens, horeca in de Efteling en theaters zoals aan de Parade in Den Bosch. Inmiddels adviseert het Eindhovense bureau zelfs bij de ontwikkeling van stedelijke gebieden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven