Wethouder Renate Richters (r) opende begin 2018 de Werkplaats Financiën XL aan het Celsiusplein in Woensel-West. Hier kunnen inwoners die vragen hebben over geldzaken of moeite hebben met rondkomen binnenlopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Renate Richters (r) opende begin 2018 de Werkplaats Financiën XL aan het Celsiusplein in Woensel-West. Hier kunnen inwoners die vragen hebben over geldzaken of moeite hebben met rondkomen binnenlopen. © Fotopersburo van de Meulenhof bv

Hulpverleners Eindhoven over schulden: ‘Teveel verantwoordelijkheid bij burger’

EINDHOVEN - In Nederland wordt veel te veel verantwoordelijkheid bij burgers gelegd, als het gaat om geld en schulden. Er is een schuldenindustrie ontstaan, waarbij er van alles gebeurt maar oorzaken niet worden aangepakt. Dat zeggen Jaap Bos en Chantal Kaya, Eindhovense hulpverleners.

  1. Philips profiteert van grote vraag naar ‘corona-apparatuur’; fors meer winst en hogere omzet
    PREMIUM
    UPDATE

    Philips profiteert van grote vraag naar ‘corona-apparatuur’; fors meer winst en hogere omzet

    EINDHOVEN - Beademingsapparaten zijn de grote winstpakker van Philips. Terwijl veel bedrijven hun verkopen als een kaartenhuis zien instorten, maakte Philips de afgelopen drie maanden dik 60 procent meer winst. Door de aantrekkelijke marges op beademingsapparatuur en de snelle vergroting van de productie heeft Philips de wind in de zeilen tijdens de wereldwijde coronacrisis.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven