Rino Soeters van LBG Hotels, Bob Hutten van Hutten Catering en Edzo Doeve van DELA (vlnr) op de binnenplaats van Mariënhage in Eindhoven, het complex dat verbouwd wordt tot DomusDELA. In de witte nieuwbouw komt een brasserie die Hutten gaat runnen.
Volledig scherm
Rino Soeters van LBG Hotels, Bob Hutten van Hutten Catering en Edzo Doeve van DELA (vlnr) op de binnenplaats van Mariënhage in Eindhoven, het complex dat verbouwd wordt tot DomusDELA. In de witte nieuwbouw komt een brasserie die Hutten gaat runnen. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Hutten Catering en LBG Hotels gaan Mariënhage in Eindhoven bestieren

EINDHOVEN - Hutten Catering uit Veghel en LBG Hotels uit Maastricht gaan de horeca, het congrescentrum en het hotel runnen in DomusDELA, het Mariënhage van uitvaartcoöperatie DELA in Eindhoven. 

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven