Linde (links) krijgt als eerste bewoonster van Buurtschap Te Veld in Eindhoven officieel de sleutel van directeur Ingrid de Boer van Woonbedrijf en wethouder  Yasin Torunoglu.
Volledig scherm
PREMIUM
Linde (links) krijgt als eerste bewoonster van Buurtschap Te Veld in Eindhoven officieel de sleutel van directeur Ingrid de Boer van Woonbedrijf en wethouder Yasin Torunoglu. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Huurders trekken in eerste acht woningen in nieuwe Buurtschap Te Veld in Eindhoven; nog geen twee jaar na maken eerste plannen

EINDHOVEN - Twee jaar geleden bestonden ze alleen nog op papier maar inmiddels zijn de eerste acht tijdelijke woningen in het nieuwe Buurtschap Te Veld in Eindhoven al bewoond. Achter de schermen wordt bovendien alweer gewerkt aan de bouw van de volgende plukjes woningen in dit nieuwe, stadse dorp.

  1. PSV wil geld zien voor ‘verbazingwekkende’ overstap Dirkx naar Belgische ploeg van Van Bommel
    PREMIUM

    PSV wil geld zien voor ‘verbazing­wek­ken­de’ overstap Dirkx naar Belgische ploeg van Van Bommel

    PSV stelt zich op het standpunt dat de overstap van jeugdtrainer en oud-speler Jürgen Dirkx (46) naar het Belgische Royal Antwerp FC niet zonder de betaling van een afkoopsom tot stand kan komen. Dirkx heeft kenbaar gemaakt te willen vertrekken, maar had nog een contract voor een jaar en was voor komend seizoen de beoogd trainer voor PSV onder 18. Hoeveel geld PSV wil zien, is niet bekend.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven