Volledig scherm
Diana trouwde met haar vriend Leo op 14 maart in haar ziekenhuisbed in het Maxima Medisch Centrum. Kort daarna overleed Diana. © René Manders/Fotopersbureau van de Meulenhof bv

Huwelijk van drie kwartier: meer was Diana niet gegund

EINDHOVEN - Met een glimlach op het gezicht is Diana Muijtjens uit Eindhoven overleden. De ernstig zieke vrouw stierf slechts drie kwartier na haar huwelijk met Leo Muijtjens.

Het was de mooiste dag uit haar leven en ook de laatste. Slechts drie kwartier na haar jawoord is Diana Muijtjens uit Eindhoven op 63-jarige leeftijd overleden. Ze trouwde afgelopen dinsdag in het Maxima Medisch Centrum met haar vriend Leo Muijtjens. De laatste wens van Diana die de strijd tegen longkanker aan het verliezen was.

Quote

Ze heeft letterlijk gewacht met sterven tot dit moment. Het was bizar maar ergens ook mooi dat iedereen er bij was.

Leo Muijtens

,,Na de ceremonie zijn we in een ruimte in het ziekenhuis nog even met familie en vrienden bijeen gekomen", vertelt Leo. ,,Ik wilde haar een stuk taart geven en zag haar wegzakken. Ze is met een glimlach op haar gezicht ingeslapen. Ze heeft de laatste dagen enorm toegeleefd naar de bruiloft maar het moment zelf heeft haar heel veel kracht gekost." 

De uitvaart van Diana zal in besloten kring plaatsvinden.

Volledig scherm
Diana trouwde met haar vriend Leo op 14 maart in haar ziekenhuisbed in het Maxima Medisch Centrum. © René Manders/Fotopersbureau van de Meulenhof bv

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (5%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (29%)
7822 stemmen