Volledig scherm
Diana trouwde met haar vriend Leo op 14 maart in haar ziekenhuisbed in het Maxima Medisch Centrum. Kort daarna overleed Diana. © René Manders/Fotopersbureau van de Meulenhof bv

Huwelijk van drie kwartier: meer was Diana niet gegund

EINDHOVEN - Met een glimlach op het gezicht is Diana Muijtjens uit Eindhoven overleden. De ernstig zieke vrouw stierf slechts drie kwartier na haar huwelijk met Leo Muijtjens.

Het was de mooiste dag uit haar leven en ook de laatste. Slechts drie kwartier na haar jawoord is Diana Muijtjens uit Eindhoven op 63-jarige leeftijd overleden. Ze trouwde afgelopen dinsdag in het Maxima Medisch Centrum met haar vriend Leo Muijtjens. De laatste wens van Diana die de strijd tegen longkanker aan het verliezen was.

Quote

Ze heeft letterlijk gewacht met sterven tot dit moment. Het was bizar maar ergens ook mooi dat iedereen er bij was.

Leo Muijtens

,,Na de ceremonie zijn we in een ruimte in het ziekenhuis nog even met familie en vrienden bijeen gekomen", vertelt Leo. ,,Ik wilde haar een stuk taart geven en zag haar wegzakken. Ze is met een glimlach op haar gezicht ingeslapen. Ze heeft de laatste dagen enorm toegeleefd naar de bruiloft maar het moment zelf heeft haar heel veel kracht gekost." 

De uitvaart van Diana zal in besloten kring plaatsvinden.

Volledig scherm
Diana trouwde met haar vriend Leo op 14 maart in haar ziekenhuisbed in het Maxima Medisch Centrum. © René Manders/Fotopersbureau van de Meulenhof bv
 1. Bijna duizend spiegelhouders van VDL ETG Projects voor mega-telescoop in Chili
  PREMIUM
  VIDEO

  Bijna duizend spiegelhou­ders van VDL ETG Projects voor me­ga-telescoop in Chili

  EINDHOVEN - Astronomen en sterrenkundigen over de hele wereld kijken er naar uit. Scherpe beelden uit de verste uithoeken van het heelal gemaakt met de extreem grote telescoop (ELT) op een 3000 meter hoge berg in Chili. Maar voordat deze bijna een miljard euro kostende installatie van de Europese Zuidelijke Sterrewacht (ESO) in 2024 in gebruik wordt genomen, moet er veel werk verzet worden. Onder andere bij VDL ETG Projects in Eindhoven.
 2. Wat vinden transporteurs van invoering van de spitstaks?
  PREMIUM

  Wat vinden transpor­teurs van invoering van de spitstaks?

  EINDHOVEN - Met het toenemen van het fileleed, vooral in de regio Eindhoven, lijkt het draagvlak voor het invoeren van rekeningrijden toe te nemen, ook in het bedrijfsleven. Uit een enquête van VNO-NCW bleek deze week dat een kleine meerderheid (53 procent) van de ondernemers in Noord-Brabant en Zeeland voorstander is van zo’n spitstaks, een tolheffing op belangrijke wegen. Het ED laat een voor- en tegenstander aan het woord.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven